Bismillah” deyip başlıyoruz

 Bismillah” deyip başlıyoruz

İşadamı Abdullah Öztürk, Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Partiye kalabalık bir grupla gelen Öztürk burada yaptığı konuşmada ‘Bismillah' deyip başlıyoruz. Beraberce yürüdüğümüz, beraber ıslandığımız bu yolda yine Kırıkkale'miz için el ele gön

BESMELEYLE BAŞLADI

Bir süredir ismi aday adayları arasında geçen Ak Parti Keskin İlçe Teşkilatı kurucularından İşadamı Abdullah Öztürk Ak Parti’den aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi. Keskinli hemşerilerinin büyük ilgi gösterdiği aday adaylık açıklamasını il teşkilatına yürüyerek gelen Öztürk’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. İl Başkanı Mürsel Akçay ve yöneticilerinin karşıladığı Öztürk’ün aday adaylığını açıkladığı programa Kırıkkale STK’larının üst düzey yöneticileri de katıldı. Aday adaylığı açıklamasında İl Başkanı Akçay, Öztürk’ten övgülerle söz ederek “Adam gibi adam” benzetmesi yaptı. Törende konuşan Öztürk “Türklerin Anadolu` ya göçünün simgesi olan 1071` den günümüze kadar pek çok idareler, yönetim biçimleri ve yönetim şekilleri gördük, geçirdik. Adnan Menderes ardından Turgut Özal ve nihayetinde Dünya’nın yeni lideri partimizin kurucusu genel başkanımız ve başbakanımız olmuş, halen Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023` ü hedeflemektedir. İşte bu Onurlu ismin liderliğiyle belirlenmiş Kutlu hedefin adresi, misyonu ve vizyonu ecdadın yazdığı şanlı tarih misali kutlu olan AK Parti`den Kırıkkale Milletvekili aday adaylığımı bismillah diyerek, huzurunuzda açıklamak istiyorum” diye konuştu.

NEDEN AK PARTİ?

Neden Ak Parti’den Aday adayı olduğunu açıklayan Öztürk “Türkiye Cumhuriyeti siyasal kadroları ve insanları, Söğütten Anadolu’ya, Osman Bey`den Dünya Lideri sıfatıyla bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`la 1000 yıllık şanlı tarihimizin çeşitli evrelerinde büyük acılarla yoğrulmuş Anadolu`nun destan yazan kahramanlıkların bir öyküsünün devamı olarak gördüğüm ve mensubu olmaktan onur duyduğum AK Partinin Türkiye`nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üreten bir parti olduğu için AK Parti! Yüzyıllardır kardeşçe yaşamış, Anadolu insanının kardeş kavgasına son verecek olması için AK Parti. "Partimizin kazanması Önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır" diyen bir liderimiz olduğu için AK Parti. "Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi" koyduğu için AK Parti. "Kimsesizlerin kimi olduğu, sessizlerin sesi olduğu için" AK Parti. Ben bugün huzurlarınızda Milletimi temsil etmek üzere aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Partimle, liderimle ak kadrolara güvendiğim için bu gemiyi 2023 hedefine taşıyacağı için AK Parti diyorum. Allah nasip eder de adaylığımız resmilik kazanırsa insanı mutlu etki Devlet kazansın, insanı yaşat ki Devletimiz yaşasın diyen bir anlayışla çalışacağıma iman etmiş bir Gönülle buradayım, yeni Türkiye`min inşasında bende varım demek üzere adayım. Partimiz AK Partinin 2023 Hedefine bir kutlu, ihlaslı bayrakta buradan Kırıkkale’mizden açalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım düsturu için, Yaratandan ötürü, Yaratılana hizmet için, 2015 Haziran seçimlerinde Kırıkkale Milletvekili aday adayıyım. Görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız